24.11.2010

leçon importante de la vie

Viste du at den største grunnen til at mennesker lever et liv i ensomhet er fordi de er redde? De er redde for å ikke bli elsket, i allefall å ikke bli elsket for den de er. Det handler ikke om hvem du er, hvordan du ser ut, eller hva du liker. Det handler om å tørre. Det handler om å tørre å la små gnist i livet få snike seg inn i tilværelsen, og å tørre å vise verden hvem du er.
Viste du at mennesker ofte gjemmer sin egen personlighet bak noe de tror er perfekt. Mennesker går rundt og er utrygge på seg selv, føler de ikke finne bestevenner eller andre vesner som de kan være seg selv med. Gå ut av skapet! Vær den du er, og du vil se at det er da ting blomstrer. Når det ekte, sårbare og uperfekte kommer frem - det er da folk ser hvor vakker du faktisk er.

Viste du at det er millioner av mennesker på jakt etter en følelse av å føle seg hjemme? Man leter år etter år, og ender ofte opp der man startet. Det er først når du finner han eller henne som ikke klarer å vente med å se deg, som ikke vil være et annet sted enn akkurat der du er, at du finner hjemmet ditt. Det handler om å føle seg trygg. At hjertet har det godt, og at livet er stabilt. Det trenger ikke være en kjæreste, men også en god venninne som ikke kan tenke seg en hverdag uten deg. Det er de fine i livet ditt som skaper hjemmefølelsen, ikke det perfekte huset. Takk Andreas.

Viste du at den største grunnen til at folk er deprimerte er fordi de ikke er fornøyde med hvordan de ser ut? Tenk, at noe så vakkert som en menneskekropp ikke skal bli likt. Jeg blir lei meg, for det er de små feilene som gjør deg vakker, menneske! Når man godtar seg selv for den man er, og setter pris på alle de fine små "uperfekte" detaljene, da kan man elske seg selv. Da åpner du i tillegg døren for alle andre som vil elske deg for akkurat den du er, og din kropp, og dine "feil".

Viste du at følelsen av nederlag kan sette den sterkeste personen i verden ut av spill? De fleste som får følelsen av nederlag har skapt den selv. Man er altfor opptatt med det negative med oss selv, og med små ord som "det går fint," "du gjorde ditt beste, og det er nok," kan redde humøret ditt en million ganger. Tenk hvor ofte man rakker ned på seg selv, og at det aldri fører til noe godt! Det handler om å akseptere seg selv, akseptere (til og med sette pris på) andre sine feil, og leve et liv uten bekymringer. La livet ta deg der du ikke trodde du noen gang kunne komme. Det handler om å være fri, og lykkelig. Akkurat og resten av livet.

8 kommentarer:

drea sa...

Jeg sitter bare og gaper og innså mange ting i livet gjennom den teksten her. Fy søren, så bra skrivd og alt. Er det i orden om jeg kopierer teksten og legger det inn på min blogg, om jeg gir creds så klart? Det er så vannvittig fint.

silje sa...

Jeg sitter å tenker på nirvana. Meg og deg vet du.

Et tårvått, men utrolig fint innlegg som fikk meg til å tenke på the secret.

Jeg savner deg, uperfekt-perfekte deg. <3

Evertsen sa...

Fantastisk!

Monica sa...

du får alltid sagt det. nydli!

dina sa...

Det var bare herlig og sant, det fikk meg til å innse så mye.
Takk for at du gjør dagene mine så flotte med dine fine ord Mike.

veronic mike sa...

Takk dina <3 skulle ønske du hadde en profil jeg kan besøke?

dina sa...

har desverre ingen profil c;

Anonym sa...

[p]Creating pandora jewelry [url=http://www.tiffanyjewellery1837.co.uk]tiffany jewellery uk[/url] is just restricted to your personal creativity . The jewelry pieces involving and Susanne K? lbli feature numerous inventive recommendations . For lovers of admirable argent jewellery, Thomas sabo jewellery is really a acclaimed brand [url=http://www.tiffanyjewellery1837.co.uk]tiffany heart pendant[/url] name . Platt (the great-great-grandson of Charles Tiffany), chairman of the Board in 1968 was responsible for the discovery, naming and introduction of tanzanite, a unique [url=http://www.tiffanyjewellery1837.co.uk]tiffany heart earrings[/url] blue gemstone, to the world . The step is very simple, just string all the beads on the bracelet at any order you like . Tiffany &amp co nonetheless create wonderful parts of jewellery which is precisely what you be expecting [url=http://www.tiffanyjewellery1837.co.uk]tiffany 1837[/url] from this kind of a respected manufacturer . Pandora jewelry pieces are available in different styles, for example, bracelets, necklaces, rings, [url=http://www.tiffanyjewellery1837.co.uk]tiffany jewellery sale
[/url] and earrings . Each of them is still very popular and now she has become a legend of tiffany jewelry.[/p]