31.10.2010

more COLOR.

What are we without our bestfriends, or shall I call them soulmates? I have a few people.. actually I´m blessed with a hole bunch of people that makes my days special. I feel like a queen when I´m in their presence. Thank you. Two of my bestfriends moved to town earlier this week, and my life in Oslo suddenly became more like home. The beautiful couple, Veronica and Maja, is finally here - and I´m looking forward spending as much time as possible (studying sucks) with them, starting tomorrow with dinner and girltalk in their brand new apartment. Welcome to Oslo, darlings.


Maja @ my new favorite café, Café Sør.






27.10.2010

BFF///

hei. brr. Høsten er her for real. Til nå har det vært fine farger og sol og sånn.. Men i går kom regnhøsten. Det blåser som store troll i bakgården, og regnet hamrer på vinduskarmen. Det er fint akkurat nå, siden jeg sitter inne i et varmt og koselig kjøkken. Jeg har tent stearinlys, og er god og mett, siden han fine lagde god egglunsj til meg. Snart skal jeg pakke meg inn i regnjakke og holde hender på vei til jobb. Vi er heldig som har hverandre. Jeg innså i går at jeg bor med min bestevenn, og det var fint. Jeg elsker deg.



22.10.2010

UKAS BRENNHEIT ///



hei fininger. (Takk for alle mail etter designinnlegget, skal få trukket ut noen gøye å jobbe med!) Noen andre som fryser på tåsene om dagen? Tror dere jammen meg ikke at det falt snøfnugg utfor vinduet da jeg la meg i går, og idag var bakken hvit. Litt fint er det jo, men det hadde vært bedre om snyyyen ikke var så kald. Jobbhelg på meg denne helgen - heldigvis kan jeg se frem til kino med samboeren min i morgen kveld. Vi skal se facbookfilmen, noen som har sett den? Jeg gleder meg hvertfall! Og ellers gleder jeg meg til sushidate hos Pat etter jobb i kveld. Ah, helg er virkelig fint. Kos dere masse! Håper dere likte filmen? Love u all.

20.10.2010

DESIGN///

For noen uker siden lagde jeg bloggdesign til oasis.blogg.no, og plutselig ble jeg keen på å leke med html igjen. Mail meg om du er interessert - jeg lager hva du vil ha til en billig penge. PS. Jeg har ikke laget headeren til Marcus. xoxoxo





for annabell.










Dette er ikke en kjærlighetblogg sa hun høyt til seg selv og snudde meg mot det eneste i rommet som gav henne inspirasjon. Han smilte og lo. Bildene over gav meg mer inspirasjon enn gutten i de mørke klærne, men de er tross alt romantiske de også. Og enda mer gav sangen "For Annabell". Hjertet mitt er varmt og dunker i det mest perfekte tempoet, og jeg kjenner at alt er i harmoni. Kan man si det? Harmoni. Alt er som det skal være. Han pekte på henne og flirte. "Du er forelsket i meg, du, jenta mi," sa han med en morsom tone. Hun rødmet og så ned på tastaturet. Uten at hun merket det snek han seg inntil henne bakfra og blåste en liten kjærlighetsbris i nakken hennes. En av de som gir deg gåsehud helt ned til tærne. Hun lo stille, tok hende bak hodet og strøk han i håret. For Annabell fløyt rundt i rommet, og når refrenget kom tok han hånden hennes og heiste henne opp fra stolen. "Dans med meg."

18.10.2010

POSSIBILITY







hei. Jeg har vært borte en stund. Har det gått over en uke? Damn. Kanskje fordi jeg har hatt kjærlighetsdager? Er det fordi jeg har jobbet mine to første dager på lenge? Eller er det fordi jeg har gått turer med kjæresten min, mamma, lillebror og lillesøster? Eller er det fordi jeg har sovet og kysset i en himmelseng fra 1400-tallet på en spøkelsesgård på Lunner? hm. Hjertet mitt er hvertfall ikke en mm. mindre og jeg er mer forelsket enn noen gang. Kanskje fordi det er fint vær hele tiden og fordi kjæresten gjør meg glad og får meg til å føle meg fin og sånn. Dessuten venter jeg på en fin gave i posten. Hurra. Lykke li har stjelt hjertet mitt igjen, og når jeg ikke sover hører jeg på tidenes fineste og mest gripende stemme i verden - Lykke Li Timotej Zachrisson, jeg elsker deg. Fo real.

Det er så lenge siden - Hvordan var helgen? Jeg hadde over 40 uleste innlegg på bloglovin igår, jeg føler meg så uoppdatert! Blogg (heart)

10.10.2010

MY LOVE

Jeg har tent stearinlysene og sitter å teller minutt. 150 minutt til han er tilbake i armene mine. Jeg er blitt som en av dem jeg har ledd av. De som savner kjæresten sin etter en dag. Det er så godt å kjenne at sommerfuglene mine fremdeles er til stede, og noen ganger gir deg meg et skikkelig puss. For Gud, Andreas, du gjør meg virkelig lykkelig. Du er virkelig alt jeg ønsker å trenger. Akkurat nå kan ikke tiden gå saktere, og jeg skulle ønske at han kom nå, sånn at jeg kunne ha luktet på verdens beste lukt og holdt hender. Jeg savner blåsingen på halsen, som gir meg latterkrampe og gåsehud helt ned til tærne. U rock my world, bby.

When the rain is blowing in your face, and the whole world is on your case, I could offer you a warm embrace to make you feel my love. When the evening shadows and the stars appear, and there is no one there to dry your tears, I could hold you for a million years to make you feel my love. I know you haven't made your mind up yet, but I would never do you wrong. I've known it from the moment that we met, no doubt in my mind where you belong. I'd go hungry; I'd go black and blue, I'd go crawling down the avenue. No, there's nothing that I wouldn't do to make you feel my love. The storms are raging on the rolling sea and on the highway of regret. Though winds of change are throwing wild and free, you ain't seen nothing like me yet. I could make you happy, make your dreams come true. Nothing that I wouldn't do. Go to the ends of the Earth for you, to make you feel my love. Jeg elsker deg.

09.10.2010

The L(ove) word///

På onsdag var en en flink kjæreste. Jeg bakte og vasket huset, nemmelig. Andreas ble temmelig imponert, og mine nydelige fuccatia smakte himmelsk. Score! Kjøkkenet vårt gir meg lyst til å lage mat. Hurra for det. Noe annet å feire for er at Celina er på besøk, og i går så vi en halv Harry Potter film, før vi bestemte oss for at vi heller ville snakke om sex og kjærlighet og sånn. Det var fint. Sofaen er god på fredagskvelder. I dag var i byen og møtte fineste kjæresteparet Simen og Renè. Love is in the air! Bare kjipt at kjærligheten i mitt liv har rotet seg ned til Kristiansand i helgen, og jeg må ligge å lukte på lukten hans på natten, uten at han er der. Litt fint også da, å savne noen litt. Nå skal jeg kle meg, jeg skal til Elin og lezzzbene på innlytningsfest. Woop Woop.






05.10.2010

GENESIS!!!

Etter ni timer på skolen idag.. yeah, u heard me!.. lagde jeg middag og så en velfortjent episode av Californication (witch btw rocks) og nå er klokken snart åtte og jeg skulle ha begynt på matteleksene mine. fyfy. Men jenter, og gutter (seff), bloglovin er mer tiltrekkende, og med all verdens musikk å høre på klarer jeg ikke å fortlate macen. Og fint er det!

Fine pappaen min gav meg noen ekstra penger da jeg dro på søndag, sånn at jeg kunne kjøpe meg ny kjole til selskapet neste helg (tell u all about it later), og jeg gikk rett på BikBok og kjøpte meg capen under. Som jeg elsker, selvfølgelig. Jeg trenger den mer enn en ny kjole. Og med en ubrukt svart kjole i skapet, nye nilson sko (MÅ kjøpe neste helg) og denne fine skatten tror jeg jeg blir seende ut som en prinsesse. tralalala.
Apropo prinsesser! Thea, jeg ble skremt av alt det fine du sa, og det på en fin måte. Takk for alle fine kommentarer og mailer, folkens! Thea, damn. Jeg elsker at jeg er til hjelp, og håper alt ordner seg. Dere er fine altså. Jeg elsker dere, alle og en hver! En dag skal jeg invitere alle sammen til boller og brus i rock`n`roll sofaen min! Hurra!


GENESIS! Jeg må skrive det med utropstegn siden sangen er så forbanna kul. Siden det bare er 3 dager til helg, og jeg får besøk av min elskende Celina og Simen, må det være lov å høre på litt syremusikk. Justice in my h e a r t. Yeah, ur welcome! xxoxo

04.10.2010

II

Hei. Jeg liker ikke tanken på å være sentimental på bloggen, for dere har ingenting med hvordan jeg har det. Men faen, jeg har en trang til å fortelle ting. Suger spør du meg. Livet, kjærligheten og skolen har jobbet mot meg de siste dagene, men i går, rundt halv 1 lå jeg i armene på det eneste som virkelig betyr noe. Nå er øynene mine hovne, hodet mitt jævlig, men jeg er tusen kilo lettere. Jeg bærer ikke lenger en forbanna tung sekk med jævelskap. Det er lyst og fnt, og dette er en ny begynnelse. Hurra for det. Dette er Oslo pt. II

Fineste Vilde la ut disse bildene for litt over en uke siden, og jeg skal skrive dem ut og henge dem på vegge. Dere vet, meg og magi og sånn. Jeg syns hvertfall at disse er kanskje verdens fineste bilder? Hva syns dere?



Kjære fine lesere, jeg føler jeg failer i jobben min atm. Eller, jeg vil at bloggen skal bidra med noe, jeg vil den skal gi dere noe. Og nå føler jeg at jeg har falt ned i en stor graut av bilder og ord som ikke helt gir noe mening, for noen. Si meg hva dere vil ha!? Plz. I love u all.