30.09.2010

THECHILLS///


Høsten har virkelig tatt det store steget inn i hverdagen. I går blåste jeg røykskyer på vei til banen. Heldigvis har jeg en varm, deilig jakke som jeg kan pakke meg godt inn i. Det føles så godt det, å være varm på kroppen når nesetippen er kald. Dessuten er det deilig å se på alle de håpløse fjortisguttene som står å hutrer i bare en tynn genser. Da ler jeg inni meg og tenker; hah, du skulle likt å hatt jakken min du, gutt, og så nyter jeg varmen enda mer. Men seriøst, det er kaldt. Hver gang jeg trekker en god porsjon luft inn nesa føler jeg det blir kaldt i hele omløpet. Du vet, sånn at uansett hva man gjør så fryser man. Frost kalles det. Nå er jeg i Sogndal, og vurderer å skrive innlegg på nynorsk og finne dialekta mi tilbake, for Gud den er fin. Dialekt eller ei, nå er det tid for sofakos, hansa og xfactor med familien. Ah, det e godt å vera heima! Ha en fin torsdagskveld!

28.09.2010

UKAS BRENNHEIT///

Ja. Faktisk. Min aller første videoblogg. Ser i etterkant at jeg faktisk glemte å annonsere hvem som faktsik ble tildelt tittelen, men altså - det skjønner dere vel. Dessuten heter jo filmen det. lol. Redigering og kvalitet er skikkelig grisedårlig. Uansett... det var gøy..

27.09.2010

MUST HAVE!



Høstens musthaves på neglene. Jeg elsker de duse høstfargene, som ofta kan stå i kontrast med antrekket, eller passe perfekt sammen med kamelfargen som har erobret høstgarderoben min. Jeg har selv dilla på den kremhvite og nøytrale atm. HM, alle under 50lappen. Awsome?

Fortell meg om dine høstskatter? xo.

26.09.2010

SANSEN

Jeg har verdens fineste kjæreste. Gjør ikke klisjèheten min dere kvalme? Den gjør meg kvalm inni mellom, men når fine ting som film, god mat, is, stort godt teppe, øl, Ringenes Herre og et varmt godt fang har gjort helga mi magisk, er det vanskelig å ikke være klisjè.
Du krysser beina og lener deg framover. Du sitter stille og ser folket svinga. Eg ser du har sansen for meg. Du møter blikket, men ser straks vekk igjen. Eg holder blikket, vil fange glimtet. Eg ser du har sansen for meg. Du løfter hånda, drar han gjennom håret ditt. Smiler forsiktig, kvikne litt usikkert til. Eg ser du har sansen for meg. Eg ser på toppen, ser golvet lokker. Eg kommer nærmere, har så lyst te å svinga. Eg ser du har sansen for meg. Tida står stille, ho kommer tett innte. Musikken seier kom løft opp hendene. Eg tror eg har sansen for deg. Du fukter munnen, og lener deg framover. Eg opnar munnen, hør' hjertet svinge. Eg tror eg har sansen for deg. /// Min nye favorittlåt. Gud å digg!


Vest/Vintage - Shoes/UK - Genser/HM - Sekk/Vintage (jeg elsker den)

AB - Jakke/HM - Bukse/Carlings - Briller/Rayban

PS! Ser dere at jeg har mekka en liten link til bloglovin i høgre hjørne? Hurra for alle som vil lese bloggen min fast på Bloglovin, og nå SLIPPER å stresse med å finne meg der inne. Bare trykk på krysset - så godt, så enkelt. ... yeah.

23.09.2010

nei.

Jeg hater matematikk. Jeg merker det er mye hateord på bloggen for tiden, og jeg må beklage for at jeg sprer så mye negativitet til dere, men jeg liker virkelig ikke høsten. Tankene mine stenger seg inne, og det eneste jeg vil er å gjemme meg i et teppe og se på tv. Men altså, nå har jeg brukt tre timer på matte, uten å klare å gjøre et eneste stykke uten hjelp. Alt jeg tenker på er nilsonskoene jeg så sårt trenger, og så drømmer jeg meg bort og later som om jeg snart skal på ferie. Hvor deilig hadde ikke det vært? Lagt bøkene på hylla, tatt det første flyet til et varmere sted og la sjelen finne seg selv igjen. Leve livet.. nei, huff. Nå roter jeg meg bort igjen..jaja.. meningsløst innlegg dette her. snakkes.




BTW!!! Har noen noe erfaring fra ID produkter? xoxoxo

21.09.2010

TAKK FOR DET!

Akkurat i dag er skyene borte. Jeg sovnet ca tjueti ganger på toget på vei til Oslo (jeg sov i drammen), og drømte hver eneste gang om fantastiske ting som vennskap, festivaler, sol, kjærlighet og lykke. Det gav meg gåsehud, og når jeg gikk til skolen var det rett før jeg lettet. Deilig dag? Gjett om. Jeg er så takknemmelig. Andreas - takk for at du gjør livet til en lek og at jeg føler meg som en prinsesse hver dag. Veronica, Maja, Johanne, Sogol, Vilde, Simen, Rikke, Silje, Ida, Mina, Celina, Tuva, Malin og alle andre besteiser som jeg ikke ser hver dag - takk for at jeg vet hva en bestevenn er og hva det vil si å kunne være seg selv, hva savn er. Patricia, Christine, Elin, Valeria, Nina, Bitte, Stine, Benea, Brede, Bærumsjenter og alle andre Oslofolk - takk for at dere gjør Oslo så fantastisk som det er akkurat nå. Blogglesere - takk for at dere skryter meg til rosafarger og gir meg lysten til å være kreativ og for at dere liker det jeg gjør. Tusen takk.


Igår fikk min bestevenninne, Veronica, leilighet i Oslo og flytter hit med kjæresten sin, min andre besteveninne, Maja om en måned. Det er sånne ting som får meg til å hoppe av glede. Jeg gleder meg, jenter! Og jeg gleder meg til resten av pusekattene mine til slutt gir opp å leve uten meg og flytter etter. Hurra.

19.09.2010

BANANA BEACH///

Lørdag er en deilig dag, eller hva? Min lørdag var assbra! Randomly gikk meg, AB og Inge på loppeshopping rett over gata, og tror dere ikke jeg fant tre fantastiske vinterjakker? Ja, TRE! Til fantastiske hundre kroner, tilsammen! Made my day. På kveldinga kom Beneafamily til oss. Vi spiste taco og kake, røyka vannpipe og drakk cognac. Totaly my cup of tea, som gjorde at jeg valset full og fornøyd til sengs i natt. Håper dere har hatt en fin helg? ILU.



Benea Reach @ tour. funny.


Min nye fav jakke til 40kr. iiih.

17.09.2010

BINGO!




Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen, alene og nyter roen. Andreas stimulerer sin kreativitet (musikken, vist det skulle være noe tvil... høhø...) sammen med Inge inne på soverrommet, og jeg får TVen og stua for meg selv. Halleluja. Uka har vært helemax. Lite skole og mye kos. Onsdag kveld var jeg med mine fantastiske rockabillys på Blå, på Bingo. Fantastisk konsept som er akkurat som Bingoen i Ktown, dvs, den er helt lik. Grate time, grate fun. Lett at jeg blir valsende der annenhver onsdag. I går drakk jeg tre øl og danset til elektronikamusikk på røykerommet på Horgans. Studentkveld, superfun. Ellers syns jeg det er deprimerende med kulden som spiser humøret mitt på kvelden, og nettopp derfor planlegger meg og han fine tur til varmere strøk. Hurra. xoxo

ps. jeg har klippet meg, endelig. hurrax2

14.09.2010

SENIOR LIVING///




Akkurat nå er jeg alene. Bokstavlig talt. Jeg føler det er ingen i hele verden som tenker på meg i akkurat dette sekund. Det er krig utendørs, trærne faller snart til grunn. Skumringen er over og det er snart altfor mørkt til å følge med på uværet. Likevel sitter jeg her, i rock`n`roll sofaen min, med fire stearinlys vedsiden av meg og ser. Jeg ser ut og er alene. Hvor ble sommeren av? Hvor ble opplevelsene, kriblingen og forventninge av? Jeg hater høsten. Tyv. Solen forsvant, tiden forsvant, lyset forsvant. Det eneste som står igjen er de visne blomstrene i kassene på terassen. Jeg ble igjen, og livet.. Hallo.. er det noen der ute? Hvor ble livet av? Jeg hater høsten.. Jeg hater høsten, og jeg hater å være alene.

Takk senior living/røyksopp for eksplosjon i tankene.
mvh. honest dearest biggest fan, Mikky. I heart music @ autumn night.

13.09.2010

FRITT FALL///


I dag skinner sola. Jeg leter fremdeles etter inspirerende ord og tanker som får tastaturet til å bevege seg, men jeg sliter fremdeles. Tankene mine er på bærtur, og jeg føler meg blank. Blanke ark, uten fargestifter. Aller helst skulle jeg ha tatt med kjærligheten på en lang tur, spist sushi og drukket appelsinjuice. Aller helst skulle livet vært uten bekymringer akkurt nå, sånn som tattoveringen min sier, men det er det ikke. Det er mye å ta hensyn til, mange tanker å sortere og litt for mye lesing. Jeg skulle sett at leiligheten var tom for macer, bøker og mobiler. Jeg skulle gjerne ha kastet dataingeniørtingene i do, og stjelt tilbake kjæresten min. Jeg skulle helst hørt ny musikk som får meg til å danse alene i stua, musikk som inspirerer meg og får meg til å skrive. Jeg skulle helst hatt en friskere kropp, klart å puste gjennom nesen og hoppet over høsten. Ei. Mandag, 13 september, 12:48. Life as it is.


09.09.2010

COSMIC LOVE///





Jeg har skrivesperre. Punktum.

07.09.2010

EGO




En. Jeg har tusenmillioner drømmer om fremtiden, og er bare sikker på èn ting - jeg gir aldri opp.

To. Jeg har en sær forestilling om at musikk kan forandre verden.

Tre. Jeg glemmer ofte hvor fantastisk jeg har det.

Fire. Jeg elsker te, men hater te uten melk.

Fem. Jeg bruker hater/elsker om alt jeg liker/misliker.

Seks. Det fineste jeg vet er troperegn mot campingvogna vår om sommeren. Helst tidlig på morgenen i armene til Andreas.

Syv. Jeg er aldri så lykkelig/glad/forelsket/forventingfull som på morgenen. Morgenen er magisk.

Åtte. Jeg dagdrømmer stadig vekk. Jeg pleier å finne opp historier om mennesker jeg ser på tbanen, det gjør skoleturen dobbelt så kort.

Ni. Jeg er forelsket

    06.09.2010

    en cúspide.

    Jeg har hatt tidenes fineste helg, godt for både hjerte og humør. Det er deilig å kunne legge skole og lite kos igjen på hylla hjemme og ta med kjæresten og kjærligheten på tur. Det var igjen rosafarger, såklart. Stjerneskudd var det også. Preikestolen var utentvil magisk, jeg var på toppen av verden - med alt jeg trengte der og da. Han. Det var godt og bare være oss igjen. Det var ikke bare turen til fjells som var fin; det var gullbryllup, og på kvelden pyntet vi oss som fintfolk. Han var verdens kjekkeste mann, helt sant. Kvelden var fin, men finest var de siste ti minuttene, da vi satt under en vanvittig stjerneklar himmel mens han skremte meg og fortalte om skummle menn i skogen. Som btw. resulterte i et lite hyl fra min siden. lol. Nå skal jeg lese økonomistyring, ikke akkurat stjerneskudd det, nei. Hello Oslo.. Halla BI.


    ... iih

    01.09.2010

    IHEARTO///



    Ting går på skinner. Sånn sukkerspinn og rosafarge-skinner. Jeg kan snart bygge et slott av alle mine fine tanker og bli kongen på haugen, for blir ting finere nå flyr jeg. Hurra. Etter en heavy uke med skole, trening og et nydelig besøk av min besteveninne Veronica, tar jeg den rosa kofferten min og kjæresten med på bussen mot Kristiansand i morgen. Vi skal nemmelig på Prekestolen på lørdag. Halleluja, det blir fint. En helg med bare han... og meg da. heh. Nå sitter jeg godt plantet i min rock`n`rollsofa med to herlige kvinnfolk vedsiden av meg. Vi skal se film, drikke rødvin og nyte livet. For det er jo det jeg gjør nå, nyter og lever... yeah... I love Oslo.