29.12.2010

plan a





I går drakk jeg vin med snille bygdedamer hos venner av familien. Fint. De hadde en magisk sofa, som jeg satt i og følte meg superfin, og tankene forsvant til fine møbler i Paris og ting jeg ikke har sett enda. Jeg ringte han fine og sa; Eg tykkje me skal planlegge ein fin reise til ein plass der eg kan gå med kjole og late som om me e rike. Ja, sa han, og fortalte om billigbilettene på sas.no. Så da gjorde vi det da - avtalte å planlegge. Planlegge å reise. Iiih.

Fininger, jeg har fått flere forespørsler om å lage et innlegg hvor jeg skriver litt om fotografering og redigering - det kommer, når jeg gidder. Dere skjønner, jeg er en egoistisk og kjip blogger, men det finnes unntaksdager.

27.12.2010

fremtid?/

Jeg føler meg minst tre kilo tyngre. På kjærlighet og flesk. Fint med jul, mener nå jeg, men gleder meg til rutinetrening - min bestevenn Elixia. Frem til da får jeg nøye meg med treningsdvder og langrennski. I dag lastet jeg ned photoshop igjen, bare fordi det gir meg redigeringslyst óg kreativitet. Bilder er en fin greie, samme er inspirasjon og fremtidsplaner om kreativt arbeid og stimuli. Jente 20 søker lærlingsjobb hos Elle eller andre fine magasiner. Ps. Tar gjerne assistentstillinger.

Jul i Sogn.












26.12.2010

duo

Det var en gang. Eventyret. For alltid. Drømmen. Akkurat nå. Virkeligheten. Hjertet lever i alle, heldigvis. Livet skal være et eventyr, selvom det ikke var en gang, men er. Som oss. Og heldigvis er vi - og blir.
Livet er et eventyr, og jeg er spent på hvor vi skal. Du og eg.

24.12.2010

god jul

Kjære blogglesere. Jeg håper det var varmt i alle julestuer, og at alle har en smule julekribling, etter god mat og gaver, i magen. Det har jeg. Når jeg våknet litt over halv åtte idag, for å gå på jobb, hadde mamma og pappa puttet verdens fineste julesokk på døren. I den store nisseluen lå det nemmelig et par fantastiske bukkehorn, noe jeg har ønsket meg veldig lenge. Hurra. Håper alle får en gledelig julefeiring! Elsker dere alle og enhver. Tenk, nå har jeg blogget i et år - og det er godt i hjertet at mange liker det jeg gjør. Håper dere fortsetter å følge meg i året som kommer. xoxo

23.12.2010

mitt vinterland.

Hemmat t jul er finaste julesangen, og når eg no sit i sofaen i varme stova til mamma og pappa, og har vært på julefangst (i år óg), og snart skal pynte meg med langkjole og hårknute før vi skal drikke sterkare ting og sjå Hovmestaren, er hjerte fylt med jul. Det har aldri vært so godt å kome heim. Eg har allereie stjelt minst trettito pappaklemmar og det er fint å leike med alle små og store. Før idag leste eg julekortet fra han fine, og høyrde på julemusikk, og i går låg eg med kanina på fanget i kanskje ein time, og roen er i hus. I kveld skal vi pynte juletre, drikke juleøl og være varme i sofaen. Dagen før dagen.

Mitt vintereventyr







God jul.

20.12.2010

snehvit.

Jeg våknet av vekkeklokka di, idag igjen. Jeg vet ikke hvordan jeg skrur den av. Selvom den skriker, gir den en god følelse. Den er deg, som skal opp. Men idag var det bare jeg som skulle opp. Til solskinn og vinterkulde. Jeg blir rosa i kinnene når jeg handler julegaver, men det er bare fint. Vinteren er så ren, syns jeg. Det er som om snøen rydder bort alt rot og alt som ikke er fint. Nå er alt hvitt, rent og urørt. Det er fint det.

Idag skulle han fine vært her. Dere er enig i at sol og snø er romantisk? Vi skulle hatt kjærestetur rundt Østensjøvannet, og jeg skulle ha lagd sandwich og eggerøre til han fine, og han skulle ha gått rundt i den fine jakken sin sånn at jeg forelsker meg hver gang han snur seg og ser på meg. Jeg er forelsket, likevel, selvom han ikke er her. Det er fint det. Du er prinsen min.

word.

19.12.2010

èn.to.tre

Kjære blogglesere. Jeg har endelig ferie. Tenk, jeg har snart pakket ferdig alle presangene og skrevet tolv kort, til mine kjæreste. Det er fint med jul, og nå kan jeg telle på én hånd at det bare er tre dager til jeg skal hjem. Hurra. èn, to, tre. Ellers har jeg pakket ned gaven fra han der fine, og det kiler i magen for å åpne den, mest for å lese kortet. Siden han sier fine ting, god jul og sånt. Ellers hadde jeg tidenes julebord i leiligheten på fredag, med BIs beste lesegruppe. Det var gøy!

Adventsbarte-carl.
Adventsbarte-Carl, Techno-Ulvin, og Fine-Marthe.

Meg og crasy-Kaja.

Fine latter-Carro.

Fine-Carro og wolfmother-Niclas.



16.12.2010

yellow.

Look at the stars, look how they shine for you and everything you do. They were all yellow.
Your skin, oh yeah your skin and bones, turn into something beautiful. You know I love you so.


Eg savna deg.

15.12.2010

grayscale.

Det er tre ting jeg ikke liker; å fryse, være alene og å si hadet. Han fine dro idag. Hemmat t jul. Jeg miipet i tre sekunder så fant jeg ut at jeg måtte ta meg sammen. Det er rart det der, når man er vant å ha en stemme surrende rundt seg hele tiden, noen irriterendes kommentarer fra en tid til annen og mange overaskelseskyss i nakken. Nada. Nå er det bare meg og leiligheten igjen. Og bøkene. Heldigvis kan jeg lukte på puta, og heldigvis er det snart jul. Kjempesnart jul, sånn bare-en-uke-igjen-snart. Deilig.


Once upon a time, I was feeling fine
I was in my youth's prime and there was nothing I could do but to
hang loose and let the world take me places I had never seen
Nobody told me what to do, nobody told me what to dream
Dreams these days consists mostly of you and me
We run from place to place and seamlessly we end up
where we started that night
when just a quick glance from across the room
was enough to send me to the moon
Kjole og genser, mine to nye favoritter. Begge fra BikBok


Still my body aches

12.12.2010

en pluss en

Si tu n'étais pas la
Comment pourrais-je vivre
Du. Tenk at det er fire år og noen månder siden jeg kysset deg første gang. Det var kaldt, men jeg eksploderte, og du ble rød og smilte. Flirte. Jeg svevde på en rosa sukkerspinnsky og alt ble tretusen ganger finere i det lille sekundet. Det sekundet du viste meg at du likte meg, og at du syns jeg var fin. Selv uten sminke. Og når du så på meg mens jeg sov, og jeg hadde sommerfugler i drømmene, men så var alt ekte.

Du. Gir meg fremdeles sommerfugler. Store fine noen ganger, men oftest små søte som overasker meg. For jeg syns fremdeles du har verdens fineste og snilleste øyne og verdens fineste smil. Jeg elsker når du ler. Jeg syns fremdeles at du er alt en mann skal være, og jeg blir fremdeles småflau og varm og rosa i kinnene når du holder meg i fanget ditt og sier jeg er søt. Likevel kjenner jeg at det kiler mer og mer for hver dag, for du blir bare finere og finere.