29.11.2010

live @




28.11.2010

advent

hei. julesteming i hus! På onsdag handlet jeg julepynt til stue og kjøkken, ih. Det er jo superkoselig med juleshopping! Spesielt når det er til meg selv! Jeg har julstemning i år, mer enn jeg har hatt på flere år. På fredag spiste vi pinnekjøtt hos Mikke og Maria. Awsome med julebord spør du meg - god mat, vannpipe (alltid) og julegløgg. Stor steming i stugu!



1. søndag i advent har vært perfekt til nå. Jeg våknet litt for tidlig til snøstorm utenfor, og det passet perfekt at verdens beste pappa kom med i går. Det ble fort varmt, og når han fine ropte på meg fra sengen en time etterpå, bare for å holde rundt meg noen minutter før han måtte opp, kjente jeg det kile i magen. Hurra. Første lyset er tent, og nå må jule bare komme for min del!



Idag er det Deftones konsert på sentrum scene! Damn, jeg gleder meg som et barn, men først må jeg lese litt historie.... sukk. Vel, ha en fantastisk søndag søtiser! Spis masse julekaker, eller er det kanskje ikke lov før 1. desember?

25.11.2010

Celina.

Celina har verdens vakreste humor, som gir meg ryggplager av altfor harde latteranfall. Celina klatrer gjennom knuste vinduer for meg for å låse meg inn i min egen leilighet. Celina gir meg musikkopplevelser som gir meg gåsehud, helt inn. Celina skjønner meg, på en sær og vakker måte. Det er utrolig vanskelig å beskrive Celina, for hun er nemmelig utrolig sær og rar. Og når jeg sier det blir hun egentlig litt sur, for hun tror det er negativt, og da må jeg forklare at folk som ikke er sære er kjedelig. Det er de sære menneskene som har noe spennede å bidra med, det er de som fargelegger hverdagen min. Alle gode ting er tre; Celina er utrolig vakker, inspirerende og ekte. Se hvor vakker hun er, ah. 
en. Celina liker Harry Potter
to. Celina tar verdens fineste bilder
tre. Celina liker søte, små, gammeldagse ting
fire. Celina liker oldschooltattoos, som svaler og andre fine ting
fem. Celina har like bra musikksmak som meg
seks. Celina har tidenes selvironi, og humor
syv. Ingen kan si fml som Celina, og få meg til å dø av latter
åtte. Celina er verdens fineste
ni. Celina er en av mine bestevenner
ti. Jeg elsker deg.
I dag har lille tulla bursdag, hun blir endelig atten. Ja, for tenk, hun er ikke eldre enn som så. Gratulerer med dagen, kjære svale! Jeg håper du får en fantastisk feiring, skulle ønske jeg kunne vært der med dere i helgen. Jeg lover jeg skal spise meg ektra mett og drikke et ekstra glass vin for deg i helgen. Håper vi snart sees igjen. Jeg elsker deg, fine. Jeg syns alle skal gratulere fine Celina, her. 

Til deg.

24.11.2010

leçon importante de la vie

Viste du at den største grunnen til at mennesker lever et liv i ensomhet er fordi de er redde? De er redde for å ikke bli elsket, i allefall å ikke bli elsket for den de er. Det handler ikke om hvem du er, hvordan du ser ut, eller hva du liker. Det handler om å tørre. Det handler om å tørre å la små gnist i livet få snike seg inn i tilværelsen, og å tørre å vise verden hvem du er.
Viste du at mennesker ofte gjemmer sin egen personlighet bak noe de tror er perfekt. Mennesker går rundt og er utrygge på seg selv, føler de ikke finne bestevenner eller andre vesner som de kan være seg selv med. Gå ut av skapet! Vær den du er, og du vil se at det er da ting blomstrer. Når det ekte, sårbare og uperfekte kommer frem - det er da folk ser hvor vakker du faktisk er.

Viste du at det er millioner av mennesker på jakt etter en følelse av å føle seg hjemme? Man leter år etter år, og ender ofte opp der man startet. Det er først når du finner han eller henne som ikke klarer å vente med å se deg, som ikke vil være et annet sted enn akkurat der du er, at du finner hjemmet ditt. Det handler om å føle seg trygg. At hjertet har det godt, og at livet er stabilt. Det trenger ikke være en kjæreste, men også en god venninne som ikke kan tenke seg en hverdag uten deg. Det er de fine i livet ditt som skaper hjemmefølelsen, ikke det perfekte huset. Takk Andreas.

Viste du at den største grunnen til at folk er deprimerte er fordi de ikke er fornøyde med hvordan de ser ut? Tenk, at noe så vakkert som en menneskekropp ikke skal bli likt. Jeg blir lei meg, for det er de små feilene som gjør deg vakker, menneske! Når man godtar seg selv for den man er, og setter pris på alle de fine små "uperfekte" detaljene, da kan man elske seg selv. Da åpner du i tillegg døren for alle andre som vil elske deg for akkurat den du er, og din kropp, og dine "feil".

Viste du at følelsen av nederlag kan sette den sterkeste personen i verden ut av spill? De fleste som får følelsen av nederlag har skapt den selv. Man er altfor opptatt med det negative med oss selv, og med små ord som "det går fint," "du gjorde ditt beste, og det er nok," kan redde humøret ditt en million ganger. Tenk hvor ofte man rakker ned på seg selv, og at det aldri fører til noe godt! Det handler om å akseptere seg selv, akseptere (til og med sette pris på) andre sine feil, og leve et liv uten bekymringer. La livet ta deg der du ikke trodde du noen gang kunne komme. Det handler om å være fri, og lykkelig. Akkurat og resten av livet.

23.11.2010

rndm

hei. Takk for fine kommentz på det forrige innlegget, jeg var nervøs. Jeg var nesten naken, tross alt. Takk. Dere er fantastiske. ellers. livet mitt forsvant for ca tjueni timer siden. Jeg leser til eksamen. Er det flere som lider? Dog, jeg lider ikke, jeg elsker å studere (fml). Fine ting som bogstadsshopping med kjæresten forblir et minne for i allefall to dager til. Jeg skal heldigvis på konsert på torsdag! OBSOBS! For folk som liker rock`n`roll - Silver konsert på Garage på torsdag! Can´t wait! Håper jeg ser noen av dere der. 


lol. over/en selskapssyk due på Steam som gjorde meg superexited, som han fine absolutt ikke klarte å få i fokus. Det var gøy. under/tidenes styggeste bilde av verdens beste kjole, som jeg bor i. fra bikbok, som vanlig. nederst/han fine som koser seg med kakao. Det er fint det - at han koser seg, altså. 


19.11.2010

stenar i våt cement.

Det fineste jeg vet er mennesker med personlighet. Har jeg sagt det før kanskje? At man kan le løst om ingenting, og sitte sammen i stillhet uten at det blir kleint. Mennesker med glimt i øye og skeive tenner gjør meg heit. Jeg elsker menn med langt hår og skjegg. Jeg elsker damer med fine pupper og fint hår. Jeg elsker hud og varme kropper som lager fyrverkeri når de møter hverandre.
Jeg elsker nakenhet på en ikke-grotesk måte. Nakne kropper som er proposjonerte, men aldri perfekte. Det er perfekt, det uperfekte altså. Jeg elsker tårer som svir og smaker salt, men som løser alle problemer. Tårer fra de du elsker fordi de bryr seg, som bare du skal tørke bort. Trøst og empati. Elsk meg, for faen.
Mennesker som kysser mens de ler og tenner som treffer hverandre. Latter helt ned i magen. Jeg liker å føle meg liten, og å sitte i faget jeg passer perfekt i - Mitt hjem. Noen ganger liker jeg å se mennesker ha det vondt, for jeg vet hvor godt det er når ting ordner seg igjen. For det gjør det alltid. Mennesker som ler og kysser på tbanen gir meg hjertebank. Smil.
Jeg kan ikke leve uten venner. Og pappa, som alltid sier han er glad i meg, og som får tårer i øynene hver gang jeg drar, uten at han viser det til noen (jeg ser). Jeg elsker mennesker som spiller musikk, og mennesker som hører på musikk med hjertet. Musikk, som alltid, gjør livet magisk. Jeg liker sitater. Sitater gjør meg målløs, gir meg tårer og gjør meg forelsket. Som sitatet under, som jeg fant på en blogg som gjør meg lykkelig.

Hon häller mjölk i kaffet. I huvudet räknar han hur många sekunder hun låter det rinna. Fem sekunder hinner han till innan hon ställer ner mjölken och släpper ner två sockerbitar. Han lägger det på minnet: Fem sekunder, två bitar. Hon dricker kaffet på ett lite annorlunda sätt; sänker ner överläppen och sörplar upp några droppar i taget. Det hon gör sjunker ner i honom som stenar i våt cement. Nu har de känt varandra i en vecka och fyra dagar.

God helg.

18.11.2010

go loco, go wild

Kjenner jeg plutselig fikk sykt dårlig tid med å komme meg til byen. Løp og kjøp! Edit: @ BIKBOK

17.11.2010

GET SOME//

Jakke:vintage, Genser:bikbok, Sko:skopunkten.no



lol. tidenes fittefjes på toppen her ser jeg, men Andreas klarte å kutte skoene i alle andre bilder. heh.. Point being, jeg har nye sko. hurra. Kjøpte tre par på skopunkten.no. Tre par for 750,-!!!! Anbefaler alle å ta en titt. Når det er sagt er to av parene jeg kjøpte kanskje en smule "plastikk" for min del, men hurra! De har 30 dagers returrett. Genialt spør du meg. Ellers er det grisekaldt i hovedstaden. Fint det når jeg må sitte inne å lese til eksamen når jeg ikke er på trening. For elixia er min bestevenn igjen. Endelig. Hva sier dere til en ny film snart? Jeg har noen ideer. puss & kräm. 

15.11.2010

drmefngr



Vær så god, ny header. Jeg har bestillt frisørtime. Torsdag, its ooon. Digge drømmefangere? Tattooinspooo. xoxo

12.11.2010

satisfaction///

hei. Tenk, idag skulle jeg egentlig farge håret, men jeg visste jammen ikke at man må bestille time i forveien her i hovedstaden. Min frisør er ikke ledig før neste fredag. Sukk. Selvfølgelig ble jeg skuffet, siden jeg ville bruke lønnen min, som jeg fikk og ble forelsket i for et par dager siden. Derfor gikk jeg på Bikbok. tralala. Jeg kjøpte blandt annet den sexy skinnshortsen og nedenfor, og en etterlengtet strikkegenser. Endelig.



Hurra og sånn, for den har jeg ønsket meg lenge! Jeg kjøpte mye annet fint også! Jeg ble glad, superglad og ble ikke mindre glad når han fine bestemte seg å bli med på Elixia idag. Fint å trene med din bestevenn. Ellers har jeg overtalt... ja, dere rettet riktig.. han fine til å få lov til å innrede stuen vår akkurat sånn jeg vil! Derfor har jeg lurt med meg Bo Bedre, og det mangler ikke på inspirasjon! Nok snikk snakk, nå skal jeg spise chips (må ikke bli for sexy) og se film med A to the B. Ha en herlig og magisk fredagskveld! ps. bare en uke igjen til Harry Potter. iih.

10.11.2010

ting som virker

Ha høy puls av nervøsitet
Stryke ansiktet til kjæresten din i flere timer
Føle at man er elsket
Høre yndligssangen din høyt og synge om du vil
Drikke te alene med minst fem stearinlys på bordet
Lese en god bok
Holde hender når man ser en fin film
Holde hender
Å være kjæreste med din bestevenn
Le så hardt at tårene triller
Kjenne sommerfugler, selv etter fire år
Føle at man er superfin, selv uten sminke
Stå utendørs i pøsregn
Gråte når det virkelig trengs
Være iskald før man legger seg i en varm seng
Være fri
Kjenne vinden i håret en sen sommerkveld
Løpe på store jorder med dine bestevenner
Drikke seg full på vin
Spise sushi
Kysse verdens beste lepper så ofte du vil
Føle seg elsket av andre
Klare en oppgave man har jobbet med lenge
Bli ferdig med eksamen
Lage middag til noen uten at de vet det
Bake fine muffins og overpynte dem
Kjøpe nye cder
Se på gamle bilder
Føle at akkurat din hverdag er magisk, og feilfri
Være på landet og kjenne roen
Ligge sammen i sengen og snakke om fremtiden
Le av ting som ikke er morsomt
Empati
Feire uten at det egentlig er bursdag
Små søte dyr/mennesker
Øyne som tør å se i dine
Øyekontakt med ukjente og smile
Inspirerende mennesker på gata som smiler til deg
Få favorittmagasinet ditt i posten, og vite at du ikke trenger å gjøre noe annet den dagen
Få fine brev
Skrive fine brev
Pusekatter som maler og hører når du snakker
Familie som hjelper deg uansett
Høre en magisk sang om og om igjen
Høre regnet på telt eller campingvogner
Stå opp grytidlig for å drikke kaffe sammen på kjøkkenet
Snø
Reise hvor man vil når man vil
Få blomster uten at du fortjener det
Få gode klemmer når du trenger det
Fryse på vei til tbanen, men bare på nesetippen
Personer som ser deg og skjønner deg
Personer som elsker deg for feilene dine
Kjærester som kan holde rundt deg i timer, bare fordi de vil
Se kjæresten le
Kysse i litt for mange timer
Elske hvert sekund


08.11.2010

røyksky?

Javel (hei). For øyeblikket har jeg lempa liket mitt i sofaen og ser på TV. Kjæresten kom nettopp hjem med ny tattoo, igjen. Jeg blir sur av misunnelse. Jeg sparer og sparer, men får aldri råd. Januar. Da er det min tur. Helga var grisefin. Johanne og Vilde var på besøk, og vi drakk vin, spiste wok og røyka pipe i den fine leiligheten til Stine og Ilkka. Hurra. Jeg tok et par glass for mye. tralalala, men det var fint. For noen fine mennesker, jeg kunne ha elsket med alle. neh. but u know what I mean - fucking love you, you bastards. Fashionsjela i meg våkner sakte, men sikkert til live om dagen, og jeg skriker hver morgen av alle klærne jeg vil gå med, men ikke har. Takk gud for at det snart er lønning! Vel. Hvordan har dere det? Fremdeles noen som leser mine dagsverk? Takk i såfall, men dere er jævlig dårlige på å kommentere. carebears!