31.01.2011

-

hei. Det er første gang på lenge at jeg skal spre negativitet på bloggen. Det er ikke fordi jeg har lyst, mest fordi jeg må, tror hjertet mitt hvertfall. Det hjelper å klage litt for å få litt trøstende ord tilbake. Jeg har en mangel på inspirasjon og drømmer og sommerfugler dag. Hater sånne. Dere vet, de dagene man helst skulle ha tilbringt under dyna med en disneyfilm og en hånd å holde i. Han sier han skal trøste meg når han kommer hjem fra jobb. Heldigvis, jeg er heldig.

Håper alle dere fine har det fint. Det er godt å tenke på smil og musikk og sånt når man har dårlige dager, håper derfor dere vil være så snille og legge igjen linker til fine bilder eller sanger eller andre fine ting? Hadde varmet hjertet mitt. Så lover jeg å komme med et superinspirerende innlegg om fine ting i morgen. Pusspuss.

29.01.2011

+





Et stk indian food, gode venner og rødvin. God helg!

27.01.2011

fire bokstaver.

(lykke) Hei. Takk for de fine ordene på forrige innlegg. Det er rart hvor mye man tenker over det gode man har når sånt plutselig skjer. Som lyn fra skyfrihimmel? Jeg er nesten på gråten av hvor heldig jeg er, og det er godt å kjenne at man er hjemme og blandt de som gir deg latter og glede. Selvom min familie, mine fantastiske foreldre og søsken, ikke bor i nærheten, føler jeg at dette er hjemme mitt. I dag er kjæresten min på Opraen, mens jeg er igjen i den fine rock `n`roll leiligheten vår med et ørlite glass rødvin og fin musikk som en fin venninne sendte meg. Livet er godt. Håper dere har det like fint, og at dere får sommerfugler i magen av min nye nydelige tattovering, som fremdeles svir, men på en god måte. Den skal gi meg gode drømmer og holde marerittene borte, og til nå har den hvertfall fungert. Jeg tror det er viktig å nyte hvert eneste sekund, og oppfordrer alle til å nyte denne torsdagskvelden, med rødvin, god musikk og ro, som meg, eller på byen med gode venninner, eller på en helt annen måte. Hurra for livet!





Bukse og tskjorte/Bikbok. Skjorte/Gina. Turban/ebay. Blomstertopp/Monki.

Jeg ønsker å anbefale Badboys Tattoo Oslo til alle som tenker på å ta tattovering - fantastisk service, resultat og pris!

26.01.2011

SydCato.

Jeg orker ikke skrive et sippete innlegg for deg, for det blir bare feil. Du var en herlig gutt, Syd, og selvom vi ikke hadde mye kontakt i det siste var det alltid herlig å mimre tilbake på alt det fine vi gjorde da vi gikk på tangen. Husker vi var i studioet ditt, hjemme i Greipstad, og vi spilte gitar og du fortalte om alle de store favorittene dine, og jeg fortalte om mine. Jeg husker gangen du lekte med meg og Pia i leiligheten på Odderhei, da vi fikk så heftig latterkramper at det var ris over hele stuegulvet da vi stod opp dagen etter. Jeg husker alle de fantastiske komplimentene du gav meg, hele tiden, du har alltid hatt et fantastisk hjerte. Det var trist å se deg rote deg borti så mye farlig som du gjorde, men jeg ville aldri og kommer aldri til å dømme deg, for jeg vet du gjorde det for å "komme bort". Jeg skulle ha støttet deg mer, men du var sta som faen. Det var trist det endte sånn, skulle ønske du kunne levd mange flere år og sett det gode i livet. Håper du har det bedre der du er nå. Det er det vi trøster oss med - at du sitter på en strand i paradis og spiller gitar og røyker. Ditt Paradis. Hvil i fred, min venn. Jeg savner deg, tenker på deg, og håper du har det godt der du er. Tårer skal spares, for jeg har bare gode minner. Du var en fantastisk gutt. Jeg kommer aldri til å glemme deg.

23.01.2011

my obsession

Det fine med å være to - ei fortelling om fløtekaramellar og sukkerspinn.

Han sa aldri mye, men blikkene han gav henne gav henne stjerneskudd og storm på en gang. Hun turte ikke tenke tankene hun tenkte, men da ingen andre så det stirret hun på han. Hun forestilte seg timer i sofaen, alle samtalene de skulle ha om bøker og musikk, og hun tenkte andre tanker også. Tanker om kjærlighet og trygghet og ro. Hver gang hun traff blikket hans eksploderte det. Det eksploderer fremdeles, tenker hun, selv om den dagen var for tusenogsekshundre dager siden. Det fine med kjærligheten er at den alltid overrasker. Når de er nakne og alene og hun ser og de er kjærester, blir hun like overrasket hver gang over hvor pen han er. Og han blir like overrasket over at han har en kjæreste som henne. Og så sier de det til hverandre og hun får tårer av lykke. og han ler. Hver gang hun er redd for mareritter eller monstre, kryper hun under dynen og inn i armkroken hans og han stryker henne i håret og forteller at monstrene under senga ikke er der lengre, og at han passer på henne. Når hun føler seg stygg eller er lei seg kysser han henne i nakken, der hvor det kommer stjerneskudd fra, og sier hun er vakrest i verden og er prinsessen hans. Når hun er trist eller sur finner han på sanger på gitaren sin som får henne til å le. Ekte fra innsiden. Sanger om at de skal se verden eller bare om at hun er teit når hun er sur. Når hun er sliten etter en lang dag på jobb, lager han romantikkmiddag til henne og kjøper rødvin, som hun liker, og setter på fin femtitallsmusikk, som hun møter da hun kommer inn døra. Så spiser de og drikker vin og snakker og ser film eller bare snakker.
Når han spiller gitar blir hun stolt og rødmer, og vil allerhelst at han skal vinke til henne fra scenen. Han er virkelig et mesterverk av en musiker, og det kiler av stolthet. Hun ser opp til han og lærer av han og beundrer alt han gjør. Hans lidenskap, noe hun syns er viktigst i et menneske. Når han sier hvor fin hun er får hun klump i halsen av hvor søt hun syns han er og så kysser de en million kyss som ender i latter. Ekte fra innsiden. På søndager holder han rundt henne på morgenen og lager omeletter, for han vet hun liker egg og fin frukost på søndager, og hun blir like glad hver gang. Tenk, bare til meg.

Når hun er sårbar viser han henne sider av seg selv hun aldri trodde fantes, følelser langt inni hjerterota, og hun blir overrasket over hvor godt han kjenner henne. Han gir henne gåsehud og kyss med stjerneskudd og fingertupper i nakken som gjør ting rosa og lyst og magisk. Han er den hun tenker på når hun hører kjærlighetsmusikk og ser fine bilder hun skulle ønske hun kunne vist han. Han er den hun tenker på når hun skriver kjærlighetstekster eller ingenting om ingenting. Det er han som gir henne sukkerspinn og skyer, og det er hun som gir han sommerfugler og fløtekarameller.

fint

21.01.2011

morning glory

Klokken er nullåtte:trettifire og jeg ligger fremdeles under en litt for varm dyne. Han fine åpnet gardinene før han dro og jeg kan ligge å se ut på at oslo våkner. Tenk hvor fin morgenen er. Jeg er et kosedyr på morgenen, og skulle aller helst hatt en varm arm rundt livet mitt, men det er fint likevel; én etter én står opp til en ny dag, uten å vite hva den bringer. Ingen vet. Magi kaller jeg det. Nå skal jeg pynte meg fin med sminke og rettetang og spise en magisk fruksot med blåbærsyltetøy, musli og yogurt naturell. nam. Samtid skal jeg lese blogger og se på menn med kofferter og folk på vei til jobb. Ha en fantastisk dag.

Morning glory.







Alle bildene er fra weheartit

19.01.2011

minst én

hei. Minst hundreogti får orgasme akkurat nå. Minst hundreogelleve får hjertet knust akkurat nå. Minst hundreogén får høre det fineste de kan tenke seg i dette sekund. Minst én dør, nå og nå og nå. Minst én hører på Yann Tiersen La valse D´Amélie nå. Jeg. Jeg hører på Améliesanger og ser på bilder på weheartit, mens jeg venter på at mannen i mitt liv med livets beste fang, mitt hjem, er på vei hjem med spagettisaus. Han som er så høy at jeg ikke klarer å kysse han, selv når jeg står på tå. Han som sier jeg er en prinsesse og liker meg uten sminke og uten klær. Han. Minst én har sommerfugler akkurat nå. Jeg. Du?





Bonderomantisk skjorte som jeg er forelsket i/Monki. Bonderomantisk shorts som jeg føler meg vakker i/Bikbok. Sko som gir edgy look og gjør meg tøff i trynet/Eurosko. Dreamcatcher/trollbutikken på oslo s. Acc/topshop og en fin homsevenn.

Ps. I dag bestilte jeg turban på ebay.

18.01.2011

hjertesmil

Hjertesmil er det fineste. Minst ti ganger finere enn rosafarger og sukkerspinn på en gang. Hjertesmil er sånt som brenner, men bare fordi det er altfor godt. Du vet, når det stikker i magen av lykke og du plutselig må gipse etter pusten. Hjertesmil er hjartesmilbloggen, oslo akkurat nå og nye planer og lister. Lister som bare er fine. Lister som jeg skriver i finboka mi for å kose meg selv på tbanen.

Hjertesmil.
At det bare er et halvt år igjen på BI. Opptaksprøvene til drømmeskolen som har inntatt kreativetshjernen min. Pianomusikk. Faktum at det bare er femtiåtte dager til jeg drikker kaffe og spiser croissant i Paris. Med han fine. Såklart.
Kjærlighet som blomster, og kulde som ikke gir frysninger. Bare litt. Gode bøker som overrasker meg. Te, helst grønn. Tanken på at det går mot sommer. Fine sanger, som den under.
Gavekort på favorittbutikker, sånn at jeg har fått kjøpt en ny favorittskjorte på favoritt Monki. En som den under. Ja, jeg lover bilde. Penger til overs, sånn at jeg kunne belønne meg en ny neglelakk og shorts i dag, for å feire at jeg bestod i alle eksamene. Aaah. Blogglesere som tipser om bloggen min til flere og flere, sånn at jeg faktisk kan spre all hjertesmilen og føle at noen jeg ikke kjenner høre på meg. Det er fint. Takk.

17.01.2011

loco.

hei. Jeg har drukket vin med mine skatter i Kristiansand. Prinsesse Stine og Prinsesse Simen feiret sine nitten år. Lol, babies. Neida. Vi ble fulle og danset som løver i nattmørket. Det var godt for både sjel og hjerte og humør. Hurra. Elsker dere. Locobilder/locoppl!






Prinsesse Mike og prinsesse Silje, min bestevenn. Kosestund på frk.

Håper dere har hatt en like fin helg, med vin og venner og kjærlighet. Har savnet dere. Lol.

12.01.2011

ting som varmer.

Kjæresten.
At vi skal holde hender i Paris om dager jeg kan telle på fingrene, nesten.
Fine venner som jeg skal leke med i helgen.
Pusekatter, ja, som den under for eksempel.
Kjærlighet som er uendelig i bevegelse. Opp òg ned.
Nakne kropper.
Nakne kropper mot hverandre.
Tanken på at minst tusen er med den de elsker akkurat nå.
Varme og magiske sommernetter, som gir varme til og med i januar.
Å elske uten å kreve å bli elsket tilbake.
Si noe fint til noen, uten å forvente noe tilbake.
Venninner som elsker hverandre.
Å holde hender til romantiske filmer, og late som man er i dem.
Vin. Helst rød. Som kjærligheten.
Fine lapper som overasker deg på nattbordet.
Ord som gir frysninger.
Dagbøker. Dikt og
romantikk. Som den under.
Himmelens farger og solskinn.
Fred og frihet.
Å høre musikk uten forventninger, og bli forelsket. I musikken.
Pynte seg, og føle seg vakker. Kjoler og pelsjakker.
Være kreativ og skrive hemmeligheter på lapper eller i bøker, bare for sin egen skyld.
Le alene.
Bilder og filmer som gir tårer, av glede.
Livet. Opp òg ned.

11.01.2011

le miel et le romantisme

hei. Romantikken i hjertet mitt vokser for hver dag. Jeg som hatet klisjéscener og kliss, er nå hodestups forelsket i Amélie, Montmartre og Paris. Jeg er fransk. Je préfère me marier avec tout ce que romantique. Heldigvis for meg (og han fine) at vi har bestilit tur til den romantiske hovedstaden 23feb. Jeg skal uten tvil gå i kjoler på Chanelbutikker og spise croissant til frukost. Med honning óg kjærlighet.
Meg og kjærligheten i romantikkleiligheten til Veronica og Maja. Jeg låner bildet av Vero. Det var nok en het kveld med alias og rødvin. Mye latter. ps. Jeg hadde på meg ny gjennomsiktig bluse fra Gina.




Tenkt, nå fikk dere til og med en titt på min nye drømmefanger og geviret som er på plass. Jeg elsker det!

09.01.2011

osloperle. èn

Å vandre gatelangs er noe jeg gjerne kunne gjort hver dag. Også alene. Det er fint å se mange ukjente ansikter, og tenke på at alle har hvert sitt spesielle ærend. Jeg hadde for så vidt inget ærend da jeg var i byen sammen med fine Veronica og Maja på fredag, men vi gikk likevel lenge nok til at jeg fikk dratt med meg en pose fra både bikbok og ginat. fint. Det eneste vi egentlig skulle var å finne en av de magiske kaféene i Osloby. Helst ukjente skatter som gir sommerfugler og drømmer. Og god kaffe, selvfølgelig. Vi gikk på bareJazz. Fint.
På bareJazz drakk vi kaffe og snakket om hvor klisjé vi er. Alt bør være som i en romantisk film. Jeg sa jeg ville kjøpe tyllkjole og være som Carrie, i episoden hun er i Paris, og går i den fine bløtkakekjolen. Og så drakk vi kaffe, selvfølgelig.
I underetasjen solgte de LPer, tenk. Vi kunne se ned på dem fra det lille bordet vi satt på i andre etasje.
Den lille fine lå i en bakgård midt i sentrum av Oslo. Bakgården var ren og forlatt, det var fint å se på fra vinduet. Kaldt ute, varmt inne.

Jeg gikk i turban og ny genser fra ginat.



Fortell meg om andre magiske plasser i Oslo. Pusekatter. xoxo.